nur ain's blog ♥
posted by hantu jelmaan ain at Saturday, March 3, 2012 9:22 AM 0 comments


posted by hantu jelmaan ain at 9:20 AM 0 comments


happy birthday to whom i loved before until now :)





birthday wishes
posted by hantu jelmaan ain at Friday, February 24, 2012 2:49 AM 0 comments

assalamualaikum. tuari kan brthday spupu kite, tuari tu plk brthday mak kite, tuari tu plk brthday kwan kite. aku rse bulan ni pnuh dgan brthday wishes kot haha. 


do u see our similarities? k buta klau kau ta nmpk haha. sbb mostly muke kite ikot mk kite kot. nak2 kening taboleh blah haha XD. i learned a lot from her. msak, lipat bju, gsok bju, sidai bju, mop lantai, sapu smpah, basuh pnggan, A LOT. syurga kite dbawah tapak kaki ibu, kdg2 slalu jgk tngking2 die, apologize bile time raya je, tu pon malu2 haha. bdk2 skang ape na jd haha XD. k dah bla bla thank you mom sbb mrah2 kite slalu haha XD i love u so much and happy belated birthday <3




yg ni lg sorg. k untunglar brthday awal2, brthday ujung2 ni takde spe ingt. mostly haha. yg ni pon byk p'samaan jgk. nak2 klau da cite bab lagu, shawl, bju, handphone. mak aii ckgu mngajar pon dah taknak pndg haha. lg bez klau dpt tdo kt bahu die. hahaii mcm tdo dkt sofa XD. thanks for company me, gosip2 with me, dduk sbelah kite for this two years, and happy belated brthday <3

k babai y'all :)





hai february
posted by hantu jelmaan ain at Friday, February 3, 2012 2:58 AM 2 comments


reason sy suka fbruary:
1. my mother birthday
2. kwan sy pnye birthday
3. okay sy pnye birthday lmbt lagi #tade kne mngena
4. sy hrap sy suke fbruary dn fbruary pon ske sy. okay cun haha XD

 assalamualaikum klau ta jwab dosa, klau jwb syg #tiru maria elena pnye tagline haha. knapa lmbt sgt birthday aku? okay msti bsok na amek lesen kete pnye lar jnuh na tnggu bulan 9 haha. ttibe cte psl lesen plk dah excited sgttt == hm, i've nothing to say, cuma tana biarkan blog aku t'biar mcm tu jk, so i need to wrote smthing lar kann. nasiha plk da lecture aku sro update blog lar hapalar, sorry k.. i'm a busy woman *kahak. dlu aku rse mcm blog aku bez (knon), byk cite, tp skrg ksong. maybe sbb dlu mlot aku mcm hawaw skit >< , na ckp jk 24-7 tp tgan do nothing. tu yg byk bnde dlu aku na cte kt blog. so kte hrap lpas ni hands do more things than mouth. i wish to. tp mne tau ttibe setan hasut blek, okay fine pnggil kung fu pnda karate setan2 ni kang haha. sy sush hati tgk kluarga susah, sbb da bse hdup snang. klau lar one day kluarga sy ttibe sush, agk2 pngsan stahun aku == and i admit bio fizik kimia add math, a new difficult things for me, require hard effort. ye tak ye kan? haha kbaii :)








sometimes my spirit get down
posted by hantu jelmaan ain at Friday, January 20, 2012 2:18 AM 0 comments

differences about my blog:

1. url blog. yeahh sy rase url blog lame tu tlmpau comel sgt lar. aensejiwa.blogspot.com. kan comel tu haha. so sy decide na tuka plasmamembrance.blogspot.com. amende tu? haha okay bnde alah tu sjenis cell yg prlu sy ingt tiap2 hri utk spm. sush na type? ha pdan muke =P


2. lgu blog aku konferm mleleh klau korg dga


3. face of my blog. smua putih ye aku thu. putih tukan brsih, brsih tukan suci, suci tukan bgos, sjuk mate mmandang. isn't ha? mrepek

assalamualaikum. ' form 4 bukan mse utk bulan madu yee' tapayah na ckp byk kali lar kan psal bnde tu. so sy da ta amek SPI (ala... sains pngajian islam yg vogue tuuuuu). mmg susah na buat kputusan time tu. hati ni b'belah bagi. klau boleh pisahkan bdan kan snang. ahh mrepek. sy tau rmai kecewa, rndu sy, ye sy tahu. haha puihh. hm tp honestly, aku  rasa lega skrg. mmg lar, nmpk mcm jhat jk klua aliran agama and then ckp lega lar hapelar. but u are not in my shoes. i do it with my own reasons. so jgn ckp ape2 klau ta fham ape kite rase. hot tempt dtg kang =P alhamdulillah, dpt jgk msok sn2. punya lar b'hempas pulas, mredah ombak rndu. eh salah haha. hm, dlm byk2 subjek, yg pling aku risau skali bm dgan fzik. sbb? ckgu aku dua2 tgah b'salin. waa fedap == ckgu takleh postpone ke b'salin tu? haha sukahati aku jk. hm ade spe2 tau tip2 supya ta tdo ptg? hm ingt taon ni tana tdo ptg. tp first day skl da failed. klau tdo tak 2 jam tak sah. ptg buat hmwork 5 mnit lpas tu cri bntal jgk #watlekkkk. seriously, sy amek msa 1 jam nak type for one post dkat blog. and yet buang masa t'lmpau byk. haha nty2 lar sy story lgi. pray for my kerajinan and jgn mlas2 y'all kbaii :)


 

bez lgu ni. credit to nasiha hanis <3





new book of 2012
posted by hantu jelmaan ain at Friday, January 6, 2012 2:20 AM 1 comments

hai assalamualaikum. knapa ta start dgn assalamualaikum lpastu bru hi? ahhh ape2 jla haha.okay ta lwak pon aku tau. hm korg sume msti ade azam kan utk 2012 ni. hee nak hdup mstilar ade azam. eh yke? kihkih. hm aku tade azam taon ni. sries. haha ok tak. 2011 aku sdikit dissapointed. so 2012 pon na dissapointed jgk ke? mati baek lar kau =P hm aku tkot tgk adk aku yg amek pmr taon ni blaja. aku tkot die lbeh drpd aku nty. mne na ltak muke :( okay lupe psal pmr tu lar, bnde tu da lpas. hm okay aku dpt msok sains pngajian islam. ecehh dga nme jk nmpk mcm vogue. haha tp subjek die killer kot. hm org bngap mcm aku ni mne boleh amek subjek byk2. tkot aku sorg jk yg t'kedek2 pick up. lgpon, aku mcm na fokus dkt fizik, bio and chemist sume tu. tana ade subjek2 yg laen kcau. time form 1 dlu pon aku amek arab juz utk smpai form 3 jk, tana smbung smpai spm. hm aku na sgt aness klua aliran dgn aku :'( okay sadlife klau aku ta dduk sbelah aness. msti boring
 






take a deep breathh
posted by hantu jelmaan ain at Thursday, December 22, 2011 6:13 PM 0 comments

Tuhan pasti akan tunaikan doa hambanya :
 

1. saya akn tunaikannya
2. saya akn tunaikannya kmudian
3. saya ade rncangan laen bg kmu
# copy paste :)

haiii lame gile ta update. err lme skit lar haha.  ' ape yg kite dpt mnggambarkan ape yg kite usahakan ' okay lbeh kurg mcm tular ayt mk aku smlm. first mmg lar takleh terima. tp past is past. aku ingt2 blek smuanye slah aku.aku ske study last mnit. aku akn study bile da kne mra dgn mk # klau mk ta grang aku tatau ape jd dgn aku :( aku takkan study bile mood tade. aku suke ejek2 ckgu # okay private skit ni haha. aku dan akuuu okay mcm2 lg. hm at least ade A even B lg byk haha. hm pure science oke ke? atau akaun? atau amek arab? atau sport science? atau aku mrayu pgi mntak teknik tu? atau humban klas sastera jk? err okay dup dap dup dap 




sbbkan lgu ni aku eja p'kataan ' morning ' kpd ' mourning ' time jwab paper bi tuari. # ahhh mnyesal. aku bnci paramore 

p/s: alamatnye smpai ke tua lar aku pkai fon murah ni :'(






Rewind

she is me

Photobucket

nur'ain binti tajudin. 16 y/o. taking pure science at smk munshi abdullah. i love Allah, Rasulullah, Family, Friends and Someone ♥ thanks for visiting me y'all ;) ~

p/s: like blog saya eh:


facebook follow blog

Twitter